Kunststof kozijnen en ramen zijn stijlvol en geven je een rustig en tijdloos gevoel. Deze zijn niet alleen duurzaam, de nerfstructuur maakt ze ook natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk (niet statisch). Je kiest voor kwaliteit met dit technisch beproefd, functioneel en met alle basiseigenschappen van stabiliteit en veiligheid uitgerust raam. PROFEL biedt je een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur zowel op de binnen- als op de buitenzijde. Het PROFEL raamsysteem met zijn meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraakwerend beslag onderscheidt zich in doorgedreven en aangepaste detailoplossingen. In jouw woning zal je deze spitsvondigheden, esthetisch fraai in afwerking waarderen.

Duurzaam, veilig en beste prijs-kwaliteitsverhouding!
Steeds een passende oplossing in de stijl van je woning.

Iedereen heeft een andere reden voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen. Gaat het je om isolatie? De lange levensduur? Is je raam er simpelweg aan toe? Of wil je dat het er fantastisch uitziet? Een mooi raam verricht wonderen voor een woning. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en stijlen. Dat kunststof er als plastic uitziet is al lang verleden tijd. Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden.

Doorslaggevend voor kunststof kozijnen is de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelf een aluminium-look beschikbaar.

Laat je inspireren voor jouw Kunststof Kozijnen.
Kies de stijl die bij jou en je huis past: modern, klassiek of landelijk.

klik hier voor vergroting afbeelding

 

Ga naar Kunststof Profielen:

Ga naar Brochure: